Завантаження ...
banner
banner

В Ніжинській громаді відбувся "Діалог перемоги"

В Ніжинській громаді відбувся "Діалог перемоги" фото

17 липня активна молодь громади обговорювала теми: участь молоді у повоєнній відбудові країни, участь молодіжних рад у захисті та збережені молодіжної політики та інфраструктури, посилення впливу молодіжних рад як інструменту прийняття рішень в інтересах молоді.

Зустріч відбувала в затишному кафе "Автограф". Кожен учасник мав можливість висловити свою думку, внести пропозиції та проявити ініціативу в обговороненні поданих тем. Приємно бачити, що в нас така активна та ініціативна молодь. Всі учасники розповідали про свої ідеї, чому саме виникла така ідея, чим це може допомогти суспільству, розвитку і т.д.

Журналістам MYNIZHYN.com було дуже цікаво слухати всі ідеї.

Молодь назбирала аж 12 ідей, проте вибрали декілька найбільш важливих, які можна буде реалізувати у громаді. 

"Ідеї під грифом "секретно", але слідкуйте за нашими анонсами, скоро порадуємо приємними новинами", - написали на сторінці Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ.

Сприяла організації колективних обговорень та напрацювань фасилітаторка Angelika Tymchenko, яка уважно вислухала всі пропозиції, надавала пояснення та підтримувала ідеї. Завдяки її органозованості діалоги проходили легко та відкрито. 

Кожен залишився задоволеним та отримав море позитиву та приємних емоцій. Ми впевнені, що ідеї, які вибрали з 12 принесуть користь, а наша активна та розумна молодь продовжить і надалі працювати на втілення своїх ідей!

Ініціатива "‎Діалоги перемоги: участь молоді у відновленні України" впроваджується Молодіжна рада Ніжинської міської ОТГ та NGO Youth Platform ГО "Молодіжна Платформа" за сприяння ПРООН за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Данії.

 
 


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: