Завантаження ...
banner
banner

Світла пам'ять Герою Ніжинщини

Світла пам'ять Герою Ніжинщини фото

Ніжинщина попрощалася з земляком - старшим сержантом Поповичем Володимиром Володимировичем, який загинув на Донеччині у бою.

Попович Володимир народився 26 червня 1990 р у Ніжині. Тут він закінчив місцеву загальноосвітню школу №13. Мама Володимира Валентина Миколаївна пам'ятає сина добрим, спокійним та завжди врівноваженим. Розповідає, що він завжди мав багато друзів та з дитинства мріяв стати військовим.

Після школи Володимир одразу пішов служити до Києва в Президентський полк, адже був спортивним, високим, а ще захоплювався боксом. Свого часу він вчився в муніципальній поліції в Вишгороді, трохи пізніше потрапив до "Беркуту". За час служби встиг побувати безпосереднім учасником антитерористичної операції на Сході України, де разом з побратимами давав гідну відсіч загарбнику.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк не лишився осторонь та став до лав Захисників, аби в черговий раз зі зброєю в руках захищати рідну землю від окупантів. На війні він майже щодня виходив на зв’язок, ніколи не скаржився, завжди казав, що в нього все добре, як і під час останньої розмови з рідними. Після перемоги мріяв про житло в Києві, де вони всією сім’єю жили б довгим, спокійним і мирним життям…

Нажаль, 16 липня під час виконання бойового завдання на Донеччині Попович Володимир отримав мінно-вибухову травму, а отримані поранення виявилися несумісними з життям. Того дня мати Валентина втратила сина, 8-річна донечка Крістіна - люблячого батька, а дружина Поліна - коханого чоловіка...

Рідні та близькі, друзі та побратими загиблого воїна провели його в останню путь, попрощавшись з ним на Алеї Слави та поховавши Героя-земляка на місцевому кладовищі рідного міста.

Світла пам'ять Герою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: