Завантаження ...
banner

Поліцейські Чернігівщини передали дітям подарунки

Поліцейські Чернігівщини передали дітям подарунки фото

В рамках акції "Разом сильніші", яку ініційованої Управлінням ювенальної превенції Національної поліції України дітлахи отримали подарунки. Акція спрямована на підтримку дітей, що стали сиротами внаслідок війни, втратили одного з батьків, зазнали поранень, або чиє житло знищене чи пошкоджене.

Було проведено другий етап акції. Стати благодійниками та подарувати таким дітям омріяні подарунки міг кожен охочий.

На Чернігівщині до акції долучилися співробітники відділу ювенальної превенції обласної поліції, співробітники управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області, патрульна поліція Чернігова, проректор Київської Національної Академії внутрішніх справ України Руслан Сербін, а також співробітники відділу докторантури та ад’юнктури. Ювенальні поліцейські закупили дітям рюкзаки в школу та канцелярське приладдя.

На окрему згадку заслуговує організація матеріальної допомоги одній з родин з-під Чернігова, чиє житло значно постраждало від ворожих обстрілів. На відбудову помешкання підуть гроші від продажу картини української художниці Ірини Мануковської. Цей мистецький твір було продано під час благодійного аукціону у місті Пафосі Республіки Кіпр, за підтримки посольства України на Кіпрі.

Дітям та родинам загиблих поліцейських допомогли небайдужі підприємці, депутати Василь Перепадя та Ігор Вегера. Також до акції долучилася і благодійна організація "Криниця Якова", яка надіслала іграшки, розмальовки для маленьких Чернігівців.

В свою чергу, поліцейські ювенальної превенції виконали роль добрих чарівників: саме вони доставили діткам та їх батькам подарунки та допомогу.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: