Завантаження ...
banner
banner

Вікторії Назаренко вручили орден її чоловіка, який загинув

Вікторії Назаренко вручили орден її чоловіка, який загинув фото

Вікторія та Богдан Назаренки довго чекали на діток. Мрія здійснилась. Але... Богдан був прикордонником і з перших днів війни він захищав Чернігівщину від військ рф.

В кожній рисі обличчя малюків Вікторія бачить чоловіка. Богдан Назаренко, на жаль, не дожив кілька тижнів до народження своїх первістків. 14 березня на околиці Чернігова прикордонники прийняли нерівний бій. Ворог розстрілював позицію зі стрілецької зброї, гранатометами та мінометами. Двоє прикордонників отримали поранення, життя Богдана обірвала куля ворожого снайпера. Його дружина Вікторія тепер виховує самостійно двох близняток хлопчиків.

Кілька тижнів родичі приховували від дружини загибель чоловіка. Вікторія була при надії. Лише після народження двох синів – Матвія та Захара – жінка дізналася правду і змогла відвідати могилу коханого.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, штаб-сержанта Назаренка Богдана Григоровича відзначено орденом «За мужність» III ступеня, посмертно. Орден вручили дружині прикордонника.

Пам'ятаємо та цінуємо кожного Героя України!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: