Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові планують знести стадіон імені Гагаріна

У Чернігові планують знести стадіон імені Гагаріна фото

За словами міністра міністр молоді та спорту України Вадима Гутцайта на відбудову стадіону потрібно 10 мільйонів доларів.

Міністерство планує знести те, що залишилось від спортивної арени в Чернігові та побудувати нову.

 

"Зараз це не на часі, але після перемоги, нам потрібно зробити нову спортивну інфраструктуру. І цей стадіон потрібно відновити з нуля. Зробити найсучасніший стадіон, щоб місцева команда "Десна" грала, і всі містяни приходили вболівати за свою рідну команду", — сказав Гутцайт.

 

Також він розповів, що в Чернігові відбудовуватимуть й лижну базу, яка була знищена російськими військами. За словами міністра, фінансування на відновлення бази шукатимуть всюди.

 

"Кошти ми збираємо, очікуємо від наших міжнародних партнерів підтримку. І тут, я знаю що були гості, які теж пообіцяли долучитись, додати коштів на відбудову. Нам потрібно зробити найсучаснішу базу для біатлону, тому що це один з найкращих видів спорту в Україні й багато біатлоністів саме з Чернігівщини", — додав Гутцайт.

Окрім спортивної інфраструктури, за словами Гутцайта, міністерство також шукатиме гроші на відбудову обласного молодіжного центру. Кошти на ремонт будівлі колишнього кінотеатру в центрі Чернігова виділили ще минулого року. Мова про понад 50 мільйонів гривень з фонду регіонального розвитку.

 

"Ми будемо знаходити кошти, можливо й місцеві гроші, на державному рівні будемо підтримувати. Звісно, ми будемо підтримувати всі наші молодіжні центри, тому що це наша молодь, це ті, хто буде взагалі відбудовувати нашу країну", — зазначив Гутцайт.

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: