Завантаження ...
banner
banner

Замість гостей європейських ресторанів він годує воїнів на передовій

Замість гостей європейських ресторанів він годує воїнів на передовій фото

Олександр - кухар. Понад 12 років свого життя чоловік присвятив приготуванню їжі. Він закінчив Алчевський професійний торгово-кулінарний коледж. Захиснику 28 років. Має двох маленьких синів 3-х та 4-х рочків і дружину.

Олександр продовжує династію кухарів. В коледжі навчалася бабуся та мама. Захисник з дитинства смакував їх кулінарні шедеври.

Сашка запрошували працювати провідні ресторани різних країна світу: Іспанії, Італії, Фінляндії, Норвегії. Всі ці роки хлопець набирався досвіду, нових знань, підвищував кваліфікацію, пізнавав культуру країн. Каже, найдорожча страва, яку готував, - камчатський краб. Порція страви коштувала 400 євро.

 

На службі хлопцям готую «на свій смак». Супи, каші, іноді щось вибагливіше, залежить від продуктів. Буває так, що воїни просять приготувати улюблені страви, коли дізнаються про мій кулінарний досвід. Я не відмовляю, адже з‘їдають все з задоволенням, - каже чоловік.

 

Олександр закордоном успішно пройшов навчальні курси молекулярної кухні, зовсім трішки попрактикував, масштабно попрацювати з такими неординарними стравами не встиг. Каже, якщо б було устаткування - дивував би хлопців на позиціях.

 

Я працював у Словаччині останні півроку. До України повернувся 14-го лютого. Від початку року чув заяви про повномасштабне вторгнення. Почав готувати документи для військкомату. Не думав, що так швидко все відбудеться. А 24 лютого вранці я вже був під РТЦК та СП. Мобілізувався за власним бажанням, - розповідає хлопець.

Боєць говорить, що саме сім'я є стимулом бути сильним.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: