Завантаження ...
banner
banner

Порушникам комендантської години вручені "повістки"

Порушникам комендантської години вручені "повістки" фото

У Чернігові поліцейські проводять спільні профілактичні рейди і слідкують за дотриманням громадянами правопорядку та комендантської години.

Такі відпрацювання спрямовані на запобігання кримінальних та адміністративних правопорушень. Особливо - під час дії комендантської години. Правоохоронці слідкують за дотриманням правил воєнного стану, перевіряють підозрілих осіб та автомобілі.

Протягом двох діб правоохоронці перевірили близько 200 громадян та понад 300 транспортних засобів. Крім того, поліцейські притягали до адмінвідповідальності громадян за куріння та розпивання алкоголю у громадських місцях.

Упродовж комендантської години правоохоронці перевірили 27 осіб (з них двох направили на фільтрацію). Військовозобов’язаним порушникам комендантської години були вручені "повістки". Також в ході відпрацювання виявили двох осіб, яких розшукувала Державна виконавча служба.

Поліція закликає громадян залишатися вдома під час комендантської години та з розумінням ставитися до перевірок документів і транспортних засобів, адже головна мета відпрацювання – зробити життя чернігівців безпечнішим.

У випадку виникнення надзвичайних чи підозрілих ситуацій потрібно одразу повідомляти на спецлінію "102".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: