Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина втратила свого Героя

Чернігівщина втратила свого Героя фото

Сєрий Андрій Анатолійович народився 5 грудня 1982 в смт Ріпки на Чернігівщині. Закінчивши 11 класів школи №3 міста Славутича, навчався в Чернігівському інституті муніціпального менеджменту.

У той час на Ріпкинщині проживав його дідусь - вчитель історії, тож Андрій до нього часто приїздив, а потім і зовсім залишився жити з ним. 

У 2015-му році військовий потрапив до складу 41-го окремого мотопіхотного батальйону, де проходив службу до 2018 року. Був безпосереднім учасником бойових дій на Сході нашої держави та разом з побратимами давав гідну відсіч загарбнику. Після звільнення з лав ЗСУ працював у Чернігові.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення Андрій вирішив добровільно повернутися до лав Захисників. Так він потрапив до складу військової частини А4350, де обіймав посаду бойового медика.

На жаль, 25 липня 2022 року  біля н.п. Білогірка, що на Херсонщині, Сєрий Андрій отримав мінно-вибухову травму. Врятувати бійця не вдалося…

Він нарешті повернувся на рідну Чернігівщину, де близькі, друзі та побратими востаннє попрощалися з Героєм-земляком, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на місцевому кладовищі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: