Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині тариф на тепло не збільшиться

У Ніжині тариф на тепло не збільшиться фото

До опалювального сезону у місті готуються зачасно та активно. НіжинТеплоМережі готові до опалювального сезону на 63 %. Газу теж має вистачити.

"Наше завдання зменшити споживання газу на 10%", - зазначено на сайті міськ ради.

Готовність до опалювального сезону обговорили на нараді у Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова. 

Уряд виділив кошти для вчасного першочергового відновлення критичної інфраструктури. Робиться все, щоб Україні вистачило енергоносіїв для проходження осінньо-зимового періоду.

"Технічна готовність ТОВ "НіжинТеплоМережі" до опалювального періоду складає 67%. До початку опалювального періоду 2022-2023 буде створено резерв труб різного діаметру загальною довжиною 100 м для проведення аварійних ремонтів. Всього на підготовку до опалювального періоду вже витрачено 3,5 млн грн. Внаслідок ракетного удару на підприємстві було пошкоджено будівлю однієї з котелень. Щоб не допустити втрат теплової енергії, першочерговим є завдання відновлення теплової ізоляції. Продовжуються роботи з ліквідації пошкоджень на аварійних ділянках трубопроводів", - доповів міський голова Ніжина.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: