Завантаження ...
banner

Ніжинці привітали своїх пухнастиків із Всесвітнім днем кішок

Ніжинці привітали своїх пухнастиків із Всесвітнім днем кішок фото

Війна торкнулася і людей, і тварин. Ми відповідаємо за тих, кого взяли під опіку. Їх неможна викинути чи лишити. Вони - частина родини.

Наші улюбленці потребують допомоги та підтримки, особливо в такий час. Вибухи, сирени, підвали... Вони теж разом з нами все це витримують. 

Тваринки гостро відчувають настрій господарів і теж разом переживають біль, страх, страждання. Ви помічали, коли дуже погано, домашній улюбленець першим підійде розрадити. Буде просити погладити, погуляти, чи просто вмоститься на коліна і буде мурчати.

У свято кішок ми вирішили зібрати світлини домашніх пухнастиків та привітати їх і господарів зі святом. В такий тяжкий час дуже важливо триматися разом та хоча б інколи посміхатися. Зрештою, трохи позитиву незавадить.

Всі вони різні, грайливі, красиві, а, найголовніше - улюблені. Отже, знайомтесь з кішечками та котиками. 

Буся, Ніченька, Душаня, Буся, Морда та Мілуся (на одному фото всі 4 кішечки), Томас та Мураша, Аліса, Зевс, Маркіз та Масяня, Снєжка, Мурчик, Сіма, Федька, Кузя, Карамелька, Плюшка, Соня, Фокс, Машка та Прошка, Міс Норіс, Мурка, Кіра (на останньому фото).

 

 

А ось цей маленький клубочок потребує родини.

Щиро дякуємо за такі чудові та позитивні фото. Кожне з них цікаве та неповторне. Нехай пухнастики і надалі Вас радують та дарують позитивний настрій! Миру всім нам та перемоги!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: