Завантаження ...
banner
banner

Ворог обстріляв громаду на Чернігівщині

Ворог обстріляв громаду на Чернігівщині фото

13 серпня ворог здійснив вогневе ураження із застосуванням мінометів, РСЗВ, ствольної артилерії, гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Окупанти зранку обстріляли Сновську громаду.  5 артилерійських снарядів, випущених ворогом з боку російського населеного пункту чорноземний городок, розірвалися на території громади.

Нагадаємо, що 12 серпня Окупанти обстріляли три громади Чернігівщини. 

Також під ворожим вогнем опинилися Великописарівська, Хотінська, Білопільська, Новослобідська, Есманьська, Зноб-Новгородська і Шалигінська громади Сумщини. 

противник з російського населеного пункту тьоткіно двічі накривав зі 120-мм мінометів територію Білопільської громади, всього нараховано два десятки приходів. Зі ствольної артилерії росіяни вистрелили близько півсотні снарядів по території Зноб-Новгородської громади та 12 снарядів по території Шалигінської громади.

В першій половині дня, у п’яти випадках окупанти обстрілювали територію Хотінської громади. Вогонь вівся з російських населених пунктів троїцьке та ніколаєво-дар’їно. Загарбники гатили зі 120 мм мінометів та одночасно вели стрільбу з великокаліберних кулеметів, двічі застосували ручні протитанкові гранатомети. За результатами обстрілів пошкоджені приватні помешкання та цивільна інфраструктура.

У другій половині дня окупанти з російського населеного пункту сподарюшино накрили вогнем зі ствольної артилерії та мінометів територію Великописарівської громади, нараховано біля десятка вибухів.

Есманьську громаду окупанти зі сторони населеного пункту бегоща обстріляли з РСЗВ "Град" - 15 прильотів.

Більш як 20 ворожих артснарядів, випущених зі сторони російського тьоткіно, розірвалися на околиці одного із сіл Новослобідської громади. Пошкоджено цивільну інфраструктуру та приватні домогосподарства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: