Завантаження ...
banner
banner

Внаслідок обстрілів постраждала Новгород-Сіверська громада

Внаслідок обстрілів постраждала Новгород-Сіверська громада фото

Ворог обстріляв громаду 15 серпня. На щастя, ніхто не постраждав. Майже щодня громади Чернігівщини піддаються обстрілам з боку рф.

Масований обстріл Новгород-Сіверської громади був зранку. Більше 70 артилерійських снарядів розірвалося на околиці одного з прикордонних населених пунктів. В результаті обстрілу було пошкоджено цивільні будівлі, зокрема, клуб та школа. Людей у приміщеннях не було.

Також росіяни завдали удару по Сумщині та Харківщині. В першій половині дня дві ворожі міни калібру 120 мм розірвалися на території Хотінської громади, що на Сумщині. Противник вів вогонь з боку російського населеного пункту ніколаєво-дар’їно. 

Шалигінську громаду зранку та пообіді ворог обстрілював двічі із мінометів та реактивної системи залпового вогню: 40 прильотів.

По території Зноб-Новгородської громади рашисти цілили із автоматичних гранатометів - 8 вибухів.

Також, окупанти з боку російського населеного пункту безимено обстріляли зі ствольної артилерії калібру 122-мм територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною.

Пообіді неподалік одного з прикордонних населених пунктів Краснопільської громади на міні підірвався комбайн, який рухався по узбіччю дороги. Поранений комбайнер у важкому стані доставлений до лікарні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: