Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні ніжинець Петро Іванов зустрінеться на рингу з досвідченим грузинським боксером

Сьогодні, 29 серпня, у Палаці спорту в Києві у андеркарті бою за титул інтерконтинентального чемпіона WBO в першій важкій вазі між українцем Олександром Усиком і Джонні Мюллера з ПАР, зустрінеться у поєдинку ніжинський боксер Петро Іванов

петро іванов ніжин, нежин бокс, петр иванов нежин

Сьогодні, 29 серпня, у Палаці спорту в Києві у андеркарті бою за титул інтерконтинентального чемпіона WBO в першій важкій вазі  між українцем Олександром Усиком і Джонні Мюллера з ПАР, зустрінеться у поєдинку ніжинський боксер Петро Іванов з Беком Адуашвілі.

Варто додати, що ніжинський боксер раніше проводив лише 4-х раундові поєдинки, а сьогодні бій може тривати цілих 6 раундів.Натомість для суперника такий час бою на рингу є вже звичним. 

По темі: Петро Іванов: тренування і постійна праця - це мій рецепт (Інтерв'ю)

Нагадаємо, дебютувавши на професійному рингу в жовтні минулого року у Львові, 19-річний Іванов провів з тих пір три бої, які всі заверши перемогою, причому вже в другому професійному поєдинку він зумів здолати такого досвідченого і непоступливого опонента, як відомий грузинський досвідчений боксер Леван Шонія. Востаннє Петро виходив у ринг у квітні 2015-го у Києві, тоді переміг у складному поєдинку за очками українського профдебютанта Сергія Шевчука.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: