Завантаження ...
banner

Чернігівщина: прикордонні ділянки надійно укріплені

Чернігівщина: прикордонні ділянки надійно укріплені фото

З робочою поїздкою до області прибув Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко, який оглянув позиції прикордонників на кордоні з росією та білоруссю.

Він зазначив, що обстановка залишається напруженою, адже російська армія не припиняє обстрілювати територію області і під загрозою не лише українські захисники, а й мирне населення. В свою чергу прикордонники нарощують оборонні спроможності, аби не допустити прохід ворога у разі спроби повторного наступу. Укріплення відбувається і на кордоні з рф і на напрямку білорусі, яка підтримує дії ворога, і звідки в лютому також відбувалося вторгнення колон російської техніки. В той же час змін в діях агресора на даний час не відмічається.

 

"Підрозділи Державної прикордонної служби України чітко розуміють напрямки, де ворог може спробувати повторно вторгнутися в Україну, тому ці шляхи максимально облаштовуються інженерними загородженнями. Прикордонники укріпили та продовжують нарощувати систему оборони, будують позиції, місця для укриття та постійно відстежують ситуацію на підступах до українського кордону", - зазначив Сергій Дейнеко.

 

Голова ДПСУ детально обговорив з керівниками на місцях та особовим складом питання підвищення оборонних можливостей, забезпечення підрозділів та необхідних потреб. Він додав, що хоч би як окупанти не намагалися зламати наш дух, ми повинні бути максимально готовими та зосередженими.

 

"Ворог випробовує нас, але вже відчув нашу стійкість. Дякую за службу, дякую за вашу мужність. Тут починається наша держава і ми маємо її захистити. Агресор підступний, тому ми повинні робити все, що наближає нас до перемоги".

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: