Завантаження ...
banner
banner

Повторний наступ окупантів малоймовірний, але є загроза ракетних ударів

Повторний наступ окупантів малоймовірний, але є загроза ракетних ударів фото

Таку думку на своїй сторінці у Фейсбук висловив журналіст і волонтер Олександр Ясенчук, який давно і системно домпомагає військовим підрозділам, що боронять північні рубежі нашої області.

Поспілкувавшись із кількома інсайдерами у війсковій сфері, Олександр зауважив, що загрози сухопутного наступу з території білорусі він наразі на бачить.

 

Загрози наступу з боку Білорусі найближчим часом нема, - така відповідь військових товаришів на моє питання. На кордоні від Польщі до росії зосереджено 6 батальйонів, які періодично змінюються, отже сил для наступу явно замало. Поява в Гомелі останні дні нечисельних нових російських підрозділів це демонстраційні дії з метою нагнітання страху серед українців та психологічного тиску. Нині в білорусі росія на Волинському та Поліському напрямках перекидає нові засоби протиповітряної оборони (ППО), вербує під час навчань білорусів на службу в російській армії, таких відразу відправляють на Донбас, - повідомляють сябри України: мочіть лукашистів, в кожного народу є свої негідники. Також Лукашенка дістає зі схронів і передає росіянам військову техніку, ще радянське залізяччя, воно теж суне на південь, заміняти знищені московські танки.

 

Проте, викликає занепокоєння зосередження великої кількості російських ракет "Іскандер", комплексів С-300, С-400 вздовж всього кордону, а отже можливі ракетні удари. Також аеродроми і повітряний простір лукашенківської білорусі можуть використовувати для ракетних ударів літаки путіна. 

Генерал Залужний також зауважував, що занепокоєний розміщенням ракетних систем на білоруському аеродромі "Зябрівка". Про це Головнокомандувач сказав у телефонній розмові з начальником штабу оборони Збройних сил Канади генералом Вейном Дональдом Ейром.

 

Ознайомив колегу із ситуацією на фронті. Вона напружена, але повністю контрольована. Занепокоєння викликає розташування ракетних систем уздовж державного кордону з боку республіки білорусь, зокрема на аеродромі "Зябрівка", - написав він.

 

Наші військові готові до будь-яких дій ворога. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Бережіть життя!  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: