Завантаження ...
banner
banner

Із Чернігівщини вивезено майже 300 одиниць техніки окупантів

Із Чернігівщини вивезено майже 300 одиниць техніки окупантів фото

Майже з перших днів повномасштабного вторгнення окупанти захопили частину міст та селищ Чернігівщини. Жорстоким обстрілам піддавалися Чернігів та ближні селища навколо, Ніжин та район. Військові рф знущалися з місцевих жителів на окупованих територіях.

Про жахливі наслідки більше стало відомо вже після того, як війська ЗСУ звільнили Чернігівщину від загарбників. Сьогодні, 24 серпня, особливий день. Це День Незалежності нашої неньки України та шість місяців від повномасштабного вторгнення. Рівно 6 місяців наші мужні Захисники боронять кожен метр нашої Незалежності. Щира подяка та низький уклін кожному з них! Завдяки нашим Героям ми сьогодні можемо гордо відзначити нашу Незалежність!

Ворог хотів знищити нашу незалежність та захопити наші міста та селища. Проте, йому це не вдалося. Нашу віру та козацький дух не зламати!

Минулого року на Чернігівщині тренувалися парадні розрахунки для участі у заходах з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Цього року Чернігівська область також взяла участь у параді на Хрещатику, але по-особливому.

Завдяки військовим, які палили ворожу техніку у містах та селах регіону, сім знищених російських трофеїв тепер стоять на головній вулиці столиці. Це танк Т-72, БТР, БМП-2, два КАМАЗи, один автомобіль "Тигр" і зенітно-ракетний комплекс "Бук".

Загалом же з Чернігівщини вивезено вже щонайменше 300 одиниць техніки противника. Понад 170 не підлягають ремонту. Решта може стати в нагоді вже українському війську і працюватиме проти своїх колишніх вражих господарів.

Віримо в перемогу! Віримо в ЗСУ!

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: