Завантаження ...
banner
banner

Увага! Акція "Шануємо батьків Героїв Сіверського краю"

Увага! Акція "Шануємо батьків Героїв Сіверського краю" фото

29-го серпня Україна відзначатиме День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. За ініціативи начальника ТЦК та СП Чернігівського обласного ТЦК та СП полковника Олега Гончарука на Чернігівщині було проведено щорічну акцію "Шануємо батьків Героїв Сіверського краю".

Військовослужбовці обласного та районних територіальних центрів комплектування спільно з органами державної влади та місцевого самоврядування, а також патріотично налаштованими громадянами вручали батькам загиблих на полі бою земляків Почесні подяки, висловлюючи щиру вдячність за виховання справжніх патріотів своєї країни, відданих рідній Батьківщини.

Напередодні цієї скорботної дати Олег Гончарук нагородив ряд військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки області Почесними відзнаками (посмертно). Їх отримали рідні та близькі загиблих Героїв.

У ці непрості для країни часи, пропонуємо кожному небайдужому долучитися до акції "Шануємо батьків Героїв Сіверського краю" та вшанувати пам'ять тих воїнів, які ціною власного життя боролися за мирне небо над кожним куточком української землі.

Невдовзі ця клята війна скінчиться обов'язково – перемогою Українського народу, а неосяжний подвиг наших воїнів назавжди увіковічиться в сучасній історії Незалежної України.

Ми у вічному боргу перед тими, хто ціною життя захищав мир у нашій країні. Доземний уклін вам, батьки, за ваших синів. Нехай Господь береже вас і надає сил.

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: