Завантаження ...
banner
banner

ОНОВЛЕНО! До уваги мешканців Ніжина та району! Розшук авто причетного до ДТП

ОНОВЛЕНО! До уваги мешканців Ніжина та району! Розшук авто причетного до ДТП фото

Поліція розшукує автомобіль темно-синього кольору, вживаються заходи щодо встановлення особи водія причетного до ДТП.

На території Ніжинського району в 00 год.  43  хв. 29  серпня було виявлено тіло невідомого чоловіка без ознак життя, можливо сталося ДТП, на землі видно сліди волочіння, тіло переміщали за ноги на узбіччя, автомобіль з місця події  зник. 

ОНОВЛЕНО: Чоловіка затримали, а авто в нього вилучили. Про це повідомила речниця національної поліції в області Наталія Слабеняк. Подія сталася в Бахмачі. Так, вночі на узбіччі дороги знайшли тіло місцевого мешканця. Поліцейські відразу звернули увагу на тілесні ушкодження у потерпілого, характерні для ДТП. Поряд із загиблим правоохоронці виявили понівечений велосипед. За інформацією Суспільне Медіа.

Поліція відшукала причетного до ДТП водія та помістила до ізолятора тимчасового тримання.

27 серпня сталася ще одна трагічна подія. В Ніжині по вулиці Шевченка біля будинку №113 водій автомобіля "Audi 100" здійснив наїзд на велосипедистку.  Внаслідок ДТП велосипедистка, 1956 року народження, від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події.

У Прилуках по вулиці 1 Травня водій автомобіля  "ВАЗ 2108"  здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок ДТП неповнолітній велосипедист, 2007 року народження, отримав тілесні ушкодження.

Титульне фото з мережі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: