Завантаження ...
banner
banner

Ніжинщина: фоторепортаж літньої дачі після дощу

Ніжинщина: фоторепортаж літньої дачі після дощу фото

Останні дні серпня 2022 видалися теплими, з помірними дощами та нічною прохолодою. Багато українців намагаються насолодитися теплом та дарами природи, надихатися свіжим повітрям на природі та на дачах, де вільно дихати і тиха природа.

Побували на дачі і журналісти MYNIZHYN.com, аби відпочити від міської метушні. Дача – це маленькій всесвіт: яскраві метелики, яких цьогріч дуже багато, пурхають у повітрі та сідають на стиглі груші і збирають собі нектар разом з бджолами. А також - це спів птахів, які дружно ганяються за комахами і всі клопочуться у своїх справах. 

А ще на дачі природа, релакс та збір урожаю. Тут всі кольори та смаки літа: стигла кукурудза, червонобокі помідори, баклажани та хрумка капуста, а також соковиті груші та білоналивні яблука, кавуни, виноград і квіти у дощовій росі. У цьому всесвіті свіжі та прохолодні вечори з тихим шумом дощу, віддалені пісні птахів, а вдень – яскраве жовте сонце, на якому можна ще погрітися в останні літні дні, а увечері пообійматися з собакою, прогулятися по саду, вдихаючи аромати трав та квітів. 

Такі приємні і такі мирні клопоти у воєнному серпні 2022.  До вашої уваги фоторепортаж, де ми зібрали серпневі кольори літа та атмосферу сонця і дощу.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: