Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські футболісти здобули перемогу на домашньому Всеукраїнському турнірі

Фото.
26-28 серпня на міському стадіоні "Спартак відбувся VII традиційний Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2000 - 2009 років народження. До нашого міста завітали команди з Києва, Житомира, Шостки, Прилук

26-28 серпня на міському стадіоні "Спартак відбувся VII традиційний Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2000 - 2009 років народження. До нашого міста завітали команди з Києва, Житомира, Шостки, Прилук. Також у турнірі взяли участь дві місцеві команди. Впродовж трьох днів на міському стадіоні відбулося багато цікавих матчів під час яких  вирували справжні футбольні пристрасті.

Окрасою турніру стала фінальна гра між командою "Атлет" (Київ) та ДЮСФШ м.Ніжина (тренер Таран Ю.В.). Впродовж  двох таймів була рівна безкомпромісна гра, але в місцевої команди було більше бажання порадувати ніжинських вболівальників, тому вони знайли сили дотиснути суперника і забити 1 гол.  З цим рахунком 1:0 і закінчилася фінальна гра.

Привітання, кубок, медалі, грамоти та солодощі переможці та призери турніру отримали від палких прихильників футболу начальника управління освіти Ніжина Станіслава Крапив'янсько та начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Павла Глушка. Велику подяку за допомогу у організації турніру та багаторічну підтримку дитячого футболу  хотілося висловити голові федерації футболу Ніжина В. Мамедову. 



















































































Старший тренер Бринза М.С.
Фото Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: