Завантаження ...
banner

Ніжинщина: до суду скеровано обвинувальний акт у бандитизмі

Ніжинщина: до суду скеровано обвинувальний акт у бандитизмі фото

13 січня у Ніжинському районі підозрювані напали на двох місцевих мешканців: фермера та його знайому. Чоловіки в масках вистрілили з травматичного пістолета чоловікові в ногу, а також пошкодили колеса автівки.

У потерпілого відібрали понад 40 тисяч гривень, а у його знайомої – ювелірні прикраси. Після цього зловмисники зв’язали чоловіка і кинули його в багажник. Злочинці намагалися втекти на викраденому авто, але не змогли через пошкодження коліс. 

Поліцейські карного розшуку і кримінальної поліції області, Ніжинського районного відділу поліції та співробітники Чернігівського слідчого ізолятора встановили всіх причетних до злочину. Підозрюваних затримано.

Організатор злочину – 25-річний уродженець Ніжина – нині відбуває покарання за скоєння майнового злочину. Поліція встановила, що засуджений наочно знав ніжинського фермера. Знайшовши спільників «на волі», він організував розбійний напад на земляка.

7 вересня поліцейські затримали третього причетного до злочину. Двом зловмисникам поліцейські повідомили про підозри у скоєнні бандитизму, незаконному заволодінні транспортним засобом, а також викраденні людини і розбої, які вчинені організованою групою. Організатору злочину додатково повідомлено про підозру у встановленні або поширенні злочинного впливу. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування у кримінальних провадженнях та передали матеріали з обвинувальним актом прокурору для направлення до суду.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: