Завантаження ...
banner

На Чернігівщині чоловіки наловили риби на понад 700 тисяч гривень

На Чернігівщині чоловіки наловили риби на понад 700 тисяч гривень фото

16 вересня працівники Чернігівського рибоохоронного патруля зафіксували три випадки незаконного вилову риби на загальну суму в понад 700 тисяч гривеньу Чернігівському та Новгород-Сіверському районах.

Поблизу селища Короп, на річці Коноплянка, житель села Зелена Поляна за допомогою зяберної сітки виловив майже 16 кілограмів риби: 192 карасі сріблястих та 65 щук. Цим він завдав збитків рибному господарству України на 528 972 гривні.

Ще один випадок незаконного вилову риби зафіксували на Десні поряд з Новгород-Сіверським. Там мешканець села Лизунівка ловив рибу за допомогою трьох заборонених зяберних сіток та однієї поріжної сітки. Так чоловік виловив 18 кілограмів риби: 67 карасів сріблястих, 39 пліток, та по два лини та окуня, на загальну суму збитків у розмірі 176 443 гривень.

Також на Десні, але вже біля Остра місцевий мешканець за допомогою зяберної сітки виловив дві щуки, загальною вагою 1 кг. В цьому випадку збитки склали 6 936 гривень.

На рибалок склали адмінпротоколи. Матеріали справ передадуть до районних судів області. Рибу та заборонені знаряддя лову правоохоронці вилучили.

Титульне фото з мережі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: