Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині у батьків вилучили 6-річного сина та його брата

На Чернігівщині у батьків вилучили 6-річного сина та його брата фото

Нетверезих батьків з Линовицької громади притягнуто до адміністративної відповідальності та вилучено у них двох дітей — 6-річного та 10-річного синів. Нині хлопчики перебувають у навчально-реабілітаційному центрі.

Повідомлення до поліції надійшло 18 вересня близько 17 години від місцевої мешканки, яка розповіла, що на вулиці біля залізничних колій блукає дитина без батьків. Жінка зазначила, що дитина загубилася і не може назвати адресу поживання, адже має вади мовлення.

Хлопчик перебував босоніж та не мав теплого одягу тому правоохоронці помістили дитину до службового автомобілю та зігріли.

За пів години поліція встановила місце проживання дитини та розшукала батьків хлопчика, котрі у цей час перебували вдома у нетверезому стані. Вони спали та не могли пояснити, де знаходиться їх син. Крім цього, в будинку перебував ще і 10-річний брат хлопчика.

Дітей вилучили дітей з родини та тимчасово помістили до навчально-реабілітаційного центру.

Поліцейські склали на батьків адміністративні матеріали за статтями 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення та за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Титульне фото з мережі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: