Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина провела в останню путь двох воїнів

Чернігівщина провела в останню путь двох воїнів фото

Солдат Михайлов Кирило та солдат Медведь Павло загинули, виконуючи бойове завдання та захищаючи Незалежність Батьківщини.

Михайлов Кирило Володимирович народився 10 лютого 1989 року у Запоріжжі. У 2003 році закінчив Новогригорівську загальноосвітню школу (Херсонська область), після чого вступив до Запорізького електротехнічного коледжу. Навчання у ньому завершив у 2008-му, а через 4 роки, у 2012 році, Кирило випустився з Національного університету "Запорізька політехніка". У період з 2017 по 2022 роки він працював у компанії EL-IN на посаді бригадира електромонтажної бригади.

У квітні 2022 року Кирило долучився до Захисників України, аби зі зброєю в руках протистояти повномасштабному ворожому вторгненню на територію нашої держави. Службу проходив у складі військової частини А7014 на посаді водія розвідувального взводу механізованого батальйону. Разом з побратимами він мужньо захищав Україну, даючи гідну відсіч противнику.

На жаль, 11 вересня 2022 під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Старий Караван на Донеччині Михайлов Кирило загинув. Його дружина Тетяна втратила коханого чоловіка.

Рідні та близькі Кирила провели його в останню путь у Чернігові, попрощавшись з ним у Катерининській церкві та поховавши на кладовищі "Яцево".

Медвідь Павло Сергійович народився 28 червня 1989 року у селі Атюша (Коропщина). До оборонців Батьківщини він долучився так само у квітні, потрапивши на службу у 24-ту окрему механізовану бригаду. На посаді навідника мотопіхотного відділення наш земляк гідно давав відсіч загарбнику, борючись за свободу та незалежність рідної України та її народу.

13 вересня під час виконання бойового завдання на Херсонщині Медвідь Павло потрапив під ворожий артилерійський обстріл. На жаль, отримані ним травми виявилися несумісними з життям.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: