Завантаження ...
banner

Нагородили водіїв-волонтерів, які евакуювали людей із Чернігова

Нагородили водіїв-волонтерів, які евакуювали людей із Чернігова фото

Чернігів страждав від постійних обстрілів. Місцеві мешканці залишились без засобів комунікації, їжі та води... Водії-волонтери - одні із тих, хто допомагав людям евакуюватися під час облоги Чернігова. Ризикуючи власним життям, вони зробили неймовірний подвиг!

За що їм низький уклін та величезна подяка.

"Ризикуючи власними життями, не зважаючи на постійні обстріли і бомбардування міста російськими військами, ви щодня вивозили з Чернігова жінок і дітей, хворих і літніх людей. Під час евакуації небезпека чатувала звідусіль, адже єдина дорога постійно прострілювалась. Дякую за вашу самовідданість, сміливість, патріотизм та неоціненну допомогу з порятунку людей!" – сказав Володимир Нідзельський, керівник обласної поліції.

До привітань долучились і Голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, Головою Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко та начальник Управління соціально-психологічного забезпечення ОК "Північ" Олег Гуменний.

Волонтерам, які евакуйовували населення з Чернігова вручили подяки та почесні нагрудні знаки від командувача військ оперативного командування "Північ" – медалі за сумлінну службу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: