Завантаження ...
banner
banner

Ніжинських машинобудівників привітали з професійним святом

Ніжинських машинобудівників привітали з професійним святом фото

25 вересня - День машинобудівників. Машинобудування України займає одну з ключових позицій в економічному секторі країни, воно має свою власну структуру і поділяється на масу окремих галузей.

Це металообробка та важке машинобудування, суднобудування і судноремонт, тракторобудування й автомобілебудування, верстатобудування і приладобудування, авіабудування і авіаремонт, а також залізнична галузь, електротехнічна, сільськогосподарська і звичайно ж ракетобудування та підприємства оборонного комплексу.

"Галузь машинобудування займає одну з ключових позицій в економічному секторі країни, а продукція машинобудівників ТОВ "Ніжинський механічний завод" користується попитом не лише на вітчизняному, а й на закордонних ринках. Вдячний вам за щоденну працю, терпіння, наполегливість у підвищенні якості продукції, бажаю міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, натхнення, удачі, миру, тепла й добра. Слава вам та слава Україні!", - привітав присутніх Олександр Кодола.

З нагоди відзначення професійного свята, а також за високу професійну майстерність, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток машинобудівної галузі України міський голова нагородив Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради:

ДЕРЕКУ Володимира Андрійовича - токаря 4-го розряду;

СИДОРЕНКА Олександра Олексійовича - заступника головного конструктора – заступника начальника центрального конструкторського і проектно-технологічного бюро "Точність" державного підприємства Науково-виробничого комплексу "Прогрес";

ТРОНЬ Марину Леонідівну - комірника ремонтно-інструментальної дільниці.

А також Подяку міського голови вручено:

ВИШНЕЦЬКОМУ Сергію Олександровичу - оператору верстатів з програмним керуванням;

ДОРОШУ Василю Миколайовичу – токарю;

ОЛЕКСІЄНКУ Андрію Олексійовичу - стрижневику ручного формування;

ПОДОЛЯНКО Світлані Григорівні - провідному інженеру-технологу ТВ;

РЕДЬЦІ Ірині Анатоліївні - начальнику ливарного цеху;

ШТИВОЛОЦІ Вікторії Миколаївні - стрижневику ручного формування;

ШТИВОЛОЦІ Дмитру Миколайовичу - електрозварнику ручного зварювання;

ШКАРУПІ Олександру Миколайовичу – інженеру по ремонту та обслуговуванню обладнання зв’язку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: