Завантаження ...
banner
banner

Молоді лікарі Ніжина отримали службове житло

Молоді лікарі Ніжина отримали службове житло фото

Міська рада продовжує роботу з покращення медичних послуг та медобслуговування в Ніжинській громаді, залучаючи в місто молодих спеціалістів. Для цього їх, зокрема, забезпечують службовим житлом. Сьогодні рішенням виконавчого комітету Ніжинської міської ради вручили службове житло двом сімейним парам лікарів.

Однокімнатну службову житлову квартиру надали сім’ї молодих лікарів Пемпку Дмитру Едуардовичу, який приїхав працювати лікарем до нашого міста із Волинської області та його дружині, уродженці Сумщини, Андрюшкіній Марині Миколаївні, які працюють сімейними лікарями в КНП "Ніжинський міський центр медико-санітарної допомоги".

А також двокімнатну службову житлову квартиру надали сім’ї молодих спеціалістів лікарю-інтерну ортопеду-травматологу Ляху Олександру Серафимовичу, який є мешканцем Ніжина та лікарю-інтерну-хірургу Лях Іванні Євгенівні, яка приїхала до Ніжина із Львівської області. Подружжя працює в КНП "Ніжинська центральна міська лікарня ім. М.Галицького".

"Приїхавши до Ніжина, ми не знали чого нам чекати, як прийме нас це місто… Зараз я розумію, що всі наші хвилювання були марними. Не зважаючи на війну в країні, на епідемію, міська влада знайшла можливості та ресурси аби забезпечити молодих спеціалісті житлом. Це найвищий рівень поваги до молодих спеціалісті", - зазначив лікар сімейної медицини Дмитро Пемпко.

Слова вдячності молоді лікарі висловили міському голові Олександру Кодолі та генеральним директорам закладів Оксані Калініченко та Олександру Костирко.

Службовим житлом квартира вважатиметься десять років, поки лікарі працюватимуть у ніжинських медзакладах. Потім зможуть оформити квартиру як власність.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: