Завантаження ...
banner
banner

Ніжинка Катерина Павленко про свої сни, які віщували війну (відео)

Ніжинка Катерина Павленко про свої сни, які віщували війну (відео) фото

Катерина розповіла про перші дні війни, віщі сни та чому ледь вмовила себе знову співати.

Солістка українського електро фолк-гурту Go_A Катерина Павленко поділилась своїми спогадами про початок війни, розповіла про сни, які віщували майбутні події та свою діяльність зараз. Вона зустріла війну в Києві, перші дні жила на парковці, потім у Черкаської області. За декілька днів до повномасштабного вторгнення всі ці події Катерина не раз бачила у своїх снах. Залишалась в Україні, хоча мала можливість виїхати до Ісландії, де на неї очікували в суддівському кріслі на нацвідборі Євробачення. Але вона коментує це так:

 

«В той момент я зрозуміла, що користі від того, що я поїду не буде ніякої. Я частина цієї країни, і я не можу зараз просто відморозитись і поїхати туди. Хоча поїхати в Ісландію - це була моя мрія, яку я досі не здійснила».

Зараз Катерині пропонують прихисток в Мілані, але Катерина відмовилась, бо тільки в орендованій квартирі в Києві почуває себе спокійно. Вона поділилась, що довгий час не могла повернутись до своєї звичної роботи. Вважала, що в такі моменти музика нікому не потрібна. Вперше заспівала у волонтерському центрі на Черкащині, згодом на футбольному матчі в Турині. 

 

«Я зараз іду на стадіон і буду співати, як вважається, гімн всіх пацифістів – «Давайте будемо всі без війни». Але таке треба співати в той момент, коли війна ще не почалася», - коментує Катерина Павленко.

Зараз же гурт відновив свою роботу. Go_A виступають на благодійних концертах, та мають власний тур містами Європи. 

 

«По-перше, це можливість говорити про Україну. По-друге, можливість допомогти. Є концерти благодійні, в яких ми беремо участь, а є власні наші концерти, на яких ми можемо заробити гроші й купити машину для ЗСУ, наприклад», - ділиться фронтвумен гурту.

 
 
 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: