Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина попрощалася із Захисником

Чернігівщина попрощалася із Захисником фото

Кожен, хто боронить рідну землю від загарбників буде жити вічно! У боротьбі за Незалежність загинув захисник, який віддав своє життя заради Перемоги.

Солдат Желєзний Іван Михайлович народився 5 січня 1976 року в селі Курилівка на Сумщині. Згодом разом з родиною переїхав на Чернігівщину - спочатку проживав у селі Калинівка, а потім разом з дружиною - у селі Курінь.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення долучився до добровольчого загону самооборони Бахмацької міської територіальної громади. Трохи згодом потрапив до складу 54-ї окремої мотопіхотної бригади, де на посаді кулеметника стрілецького відділення давав гідну відсіч загарбнику у боротьбі за свободу та незалежність України.

На жаль, 25-го вересня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Бахмут Донецької області Желєзний Іван потрапив під ворожий артилерійський обстріл. Врятувати бійця не вдалося... У Бахмачі рідні та близькі вшанували світлу пам'ять Захисника та востаннє попрощалися з ним, поховавши на місцевому кладовищі міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: