Завантаження ...
banner

ЗСУ готові до будь-якого розвитку ситуації на білоруському кордоні

ЗСУ готові до будь-якого розвитку ситуації на білоруському кордоні фото

Військові навчання "Північний буревій" тривають на відстані кількох кілометрів біля кордону з республікою білорусь з метою протидіяти можливому повторному нападу ворога на цьому напрямку.

"На навчаннях ми відпрацьовуємо всі варіанти розвитку подій, які можуть бути на цей час, — зазначив командувач оперативно-тактичного угруповання "Чернігів" генерал-майор Віктор Ніколюк. — Наприклад, аналізуємо маршрути можливого висування підрозділів ворога під час наступальних дій та відповідно готуємо свій план заходів протидії".

ЗСУ у взаємодії з іншими силовими структурами оборонного сектору постійно стежать за подіями, які відбуваються у білорусі. На його думку, армійці країни-сусідки також стежать за нашими підрозділами. Та кількість  наших військ та їхній вишкіл повинні стати стримувальним фактором, аби не дати противнику жодного шансу розпочати знову наступ із півночі. Широкомасштабне вторгнення росії нині загартувало українську армію й це дасть гідну відсіч будь-якому ворогу.

Кожен з підрозділів Сил оборони відіграв сценарій за напрямком по відбиттю можливої атаки, взаємодії та координації на випадок загрози.

Такі практичні дії є системними для Сил оборони та дозволяють підтримувати надежний рівень підготовки.

 
 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: