Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина: водійське посвідчення можна отримати поштою

Чернігівщина: водійське посвідчення можна отримати поштою фото

Також є можливість отримання водійського посвідчення додому.

За словами Миколи Рудика, начальник головного сервісного центру МВС, цю послугу можна замовити на офіційному сайті головного сервісного центру. Для цього потрібен електронний цифровий підпис.

"Особа надає нам заявку на поновлення свого документа, а саме посвідчення водія та обирає можливий шлях отримання надалі виготовленого посвідчення. Перше, це звернутися до нас - до територіального сервісного центру, або замовити доставку за допомогою національного оператора поштового зв'язку. Ми виготовляємо цей документ і передаємо і особа сама обирає зручний для нього спосіб: можливо це отримати в найближчому відділені Укрпошти і прийти туди самостійно звернутися, можливо замовити доставку додому фізично", — сказав Микола Рудик.

Також в Чернігівській області розпочали працювати мобільні сервісні центри. Вони їздять в деокуповані населені пункти та надають близько 30-ти послуг, сказав Микола Рудик.

"На сьогодні, в рамках звільнення та деокупації певних регіонів, та можливості певної безпекової складової ми вже маємо можливість надавати наші послуги завдяки ось таким мобільним автомобілям. Завдяки таким мобільним сервісним центрам, які можуть переміщуватися виключно там де є безпекова складова.Такі сервісні центри ми зараз використовуємо в Харківській та Чернігівській області".

Титульне фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: