Завантаження ...
banner

На Чернігівщині затримано гуртового наркодилера

На Чернігівщині затримано гуртового наркодилера фото

Житель одного із сіл Чернігівщини займався збутом наркотичних засобів і психотропних речовин. Він замовляв через Інтернет заборонені речовини у великих об’ємах, фасував та розсилав гуртовими партіями по території країни. Збував «товар» виключно перевіреному колу осіб, отримуючи кошти на банківські картки. Фігуранта затримано, слідчі готуються вручити йому повідомлення про підозру.

32-річний мешканець одного з сіл Прилуцького району налагодив гуртовий збут наркотичних засобів і психотропних речовин. Він замовляв «товар» через Інтернет у великих об’ємах. Фасував та зберігав заборонені речовини за місцем свого мешкання, а збував гуртовими партіями через поштові відправлення та заклади, виключно перевіреному колу клієнтів.

Серед пропонованих дилером заборонених речовин – амфетамін, «Альфа-PVP» та канабіс. Заборонені речовини клієнти могли отримати, заздалегідь оплативши замовлення переказом коштів на банківську картку.

Поліцейські затримали дилера поблизу одного з поштових відділень Чернігівщини, він саме отримав чергову партію «товару». Під час огляду його речей поліцейські виявили посилку, в якій знаходилося два півкілограмових пакети з амфетаміном, а під час огляду його автомобіля – розфасовані по дозах «Альфа-PVP» і амфетамін, блокнот із «чорновими» записами, банківські карки та пристрій для вживання психотропних речовин.

Надалі під час невідкладного обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили 3,5 кг цукерок із вмістом психотропних речовин, близько 500 г амфетаміну, близько 200 г «Альфа-PVP», а також електронні ваги та засоби для фасування заборонених речовин.

Орієнтована вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку перевищує півтора мільйона гривень.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі слідчі готують йому повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а це незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах. Крім того, вилучено автомобіль, який дилер використовував у своїй незаконній діяльності.

Відповідно до санкції інкримінованої статі фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: