Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині 1979 об’єктів нерухомості росіян

На Чернігівщині 1979 об’єктів нерухомості росіян фото

Департамент економічного розвитку Чернігівської ОВА повідомив, що у Чернігівській області складено список із 1979 об’єктів, право власності на які належить росії чи її громадянам.

Це список отримано від Мінюсту і він постійно уточнюється та оновлюється. У ньому бізнес, квартири, житлові будинки, земельні ділянки та інше.

У Чернігівській ОВА поки що не назвали всього переліку підприємств та нерухомості, яка належить росіянам. Це буде зроблено після рішення РНБОУ.

На запитання наших журналістів, чи входять склади «Холодторгу» до переліку об’єктів на конфіскацію, так як за інформацією поширеною ЗМІ вони належать російському бізнесу із Санк-Петербурга компанії «Петрохолод», відповіді не надали, пославшись на конфіденційність інформації. Втім, якщо інформацію підтвердять компетентні органи, ці склади буде конфісковано на користь держави, а все майно опечатають до визначення його подальшої долі, повідомили у Чернігівській ОВА.

В Кабміні обговорюють один із варіантів, що робити із такими об’єктами після конфіскації - це спрямувати кошти від їх продажу на відновлення Чернігівщини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: