Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині сталося жорстоке вбивство: подробиці (Фото)

У Ніжині сталося жорстоке вбивство: подробиці (Фото) фото

Днями ніжинські соцмережі сколихнула новина про звіряче вбивство літньої людини двома молодиками. Про це на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднила відео Валерія Ванса.

На відео дівчина говорить про те, що у Ніжині сталася велика трагедія – жорстоке вбивство. Вона показує місце трагедії, сліди крові та говорить, що на вбитому чоловікові просто не було живого місця…

Відео можна переглянути тут:

На жаль, після публікації відео у соцмережах стало недоступне. 

MYNIZHYN.com звернувся за коментарем до Ніжинського відділу поліції, аби дізнатися деталі злочину.

До вашої уваги коментар правоохоронних органів:

До поліції Ніжинського району надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка на подвір'ї професійно-технічного училища. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції та оперативники. На тілі померлого були множинні тілесні ушкодження. В ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що до завдання тілесних ушкоджень 57-річному мешканцю Ніжина причетний 19-річний ніжинець. Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. З місця скоєння злочину вилучено речові докази.

Під час обшуку помешкання підозрюваного поліцейські виявили та вилучили одяг зі слідами крові та мобільний телефон потерпілого. Поліція затримала зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених: ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження що спричинило смерть потерпілого), ч. 4 ст. 187 (розбій в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: