Завантаження ...
banner
banner

Евеліна, Стефанія, Соломія: як ніжинці називають дітей під час війни

Евеліна, Стефанія, Соломія: як ніжинці називають дітей під час війни фото

Війна гримить по нашій країні, а Україна незламна і вона живе! Народжуються нові сім’ї і «лелека приносить» щасливим родинам дітей. Народження нового покоління у воєнний час, як свідчення наближення нашої Перемоги!

З особливою увагою та трепетом фахівці Ніжинського відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєструють малечу.

 «Від початку повномасштабного вторгнення рф у Ніжинській громаді видано вже понад 300 перших документів малюків. Варто зазначити, що війна вплинула майже на всі сфери життєдіяльності українців, не став виключенням і процес вибору імен новонароджених. Так, ніжинці не полишали свої вподобання стосовно присвоєння дітям українських «імен на часі». Зокрема було зареєстровано Стефанію, Соломію, Мирона, Остапа та Ореста», - розповіла журналістам MYNIZHYN.com Ірина СВИСТУН, начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Окрім того, нарікали малечу іменами біблійних персонажів, та видатних персон: Рішаель, Єфім, Захар, Гліб, Дамір, Михаїл, Кирило, Єлисей, Дарій, Назарій, Спартак, Дем’ян, Тимур, Ростислав, Аліса, Аріна, Евеліна, Мілана, Мірра, Яся, Лола, Віолетта, Аделіна, Злата, Мія, Афіна.

Фото з мережі 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: