Завантаження ...
banner
banner

Жителі Чернігівщини вкотре демонструють єдність українського народу та її армії

Жителі Чернігівщини вкотре демонструють єдність українського народу та її армії фото

У боротьбі з ворогом об'єдналася вся Україна! Допомагають і дорослі, і дітки. Ніжинська юна патріотка Діана Насібова вже передала на ЗСУ майже 50 тисяч гривень.

Нещодавно на Донецький напрямок було передано тепловізор. Назбирати кошти на нього допомогли юні ніжинці, які збирали кошти на потреби наших військових. 

Кожна громада області допомагає нашим мужнім воїнам! Величезна подяка всім, хто не залишається байдужим і працює не опускаючи рук!

Напередодні Покрови та Дня захисників і захисниць України учні, батьки і вчителі Ріпкинського ліцею, передали гостинці військовослужбовцям Збройних сил України, які зараз захищають північні кордони України.

Вони зібрали посилки з теплими речами, засобами гігієни, солодощами, чаєм, кавою, фруктами, домашньою консервацією тощо. Школярі також підготували чимало малюнків та листів з підтримкою солдатам.

Офіцери цивільно-військового співробітництва ОК «Північ» завітали до цього навчального закладу та поспілкувалися з педагогами, розповіли про ситуацію у зонах бойових дій, проблеми та потреби, з якими стикаються бійці, захищаючи Україну. Вони подякували дітям, батькам та вчителям Ріпкинського ліцею за активну патріотичну позицію та наголосили, що їхня підтримка вкрай важлива для військовослужбовців, піднімає бойовий дух у боротьбі з ворогом, наближає до перемоги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: