Завантаження ...
banner
banner

Шановні ніжинці та суб’єкти господарювання!

Шановні ніжинці та суб’єкти господарювання!  фото

Наполегливе прохання вжити заходів щодо економії електроенергії у своїх домоволодіннях, об’єктах торгівлі, громадських закладах тощо.

Нагадуємо, у зв’язку з атаками держави-терориста на об’єднану енергосистему України, відбулося часткове виведення з ладу останньої і, як наслідок, у Ніжині, як і по всій Україні відбувалися аварійні відключення електроенергії.

Вказівки щодо відключення надходять у диспетчерську Чернігівобленерго з Укренерго з Києва і вони обовʼязкові до виконання протягом 15 хвилин і спрогнозувати час, термін і місце відключення неможливо.

Чернігівобленерго не може попередити заздалегідь коли, де і на який термін відбудеться відключення. Це незаплановані дії, а термінові заходи, що вживаються в умовах екстрених ситуацій.

Задля уникнення аварійних відключень і розвалу об’єднаної енергосистеми України необхідно перейти на ощадливе енергоспоживання. Особливо це важливо у години пік з
07:00 по 10:00 та з 17:00 по 23:00.

Якщо нами не будуть вжиті відповідні заходи, то аварійні відключення будуть відбуватися постійно та охоплять весь Ніжин.

Шановні ніжинці, просимо вас з розумінням поставитися до ситуації, що зараз склалася з енергозабезпеченням в місті та сприяти якнайшвидшому відновленню об’єднаної енергосистеми України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: