Завантаження ...
banner
banner

Поліція Чернігівщини привітала колег із Днем захисників і захисниць України

Поліція Чернігівщини привітала колег із Днем захисників і захисниць України фото

На урочистостях в Головному Управлінні Національної поліції в Чернігівській області, приурочених Дню захисників і захисниць України, відзначили найкращих поліцейських.

Цей День відзначають на Покрову, яку традиційно ототожнюють з захисницею козацтва, а відтак українського війська і тих, хто під різними шевронами боронить нашу державу. Саме тому на початку урочистих заходів поліцейські вшанували всіх загиблих захисників хвилиною мовчання.

 

"Шановні колеги та ветерани, щиро вітаю вас з Днем захисників та захисниць України. Дякую вам за відданість державі та її народу! Кожен, хто під час ворожого вторгнення став на захист Чернігівщини – справжній Герой. Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя та миру. Переконаний, що таким злагодженим і згуртованим колективом ми однозначно переможемо! Слава Україні!", – сказав начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

 

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, мужність і патріотизм, ініціативу та наполегливість, успішне й сумлінне виконання службового обов’язку керівник поліції Чернігівщини вручив ряду підлеглих відомчі відзнаки та оголосив подяки від Міністерства внутрішніх справ України, обласних владних та самоврядних органів.

На завершення урочистих зборів поліцейських привітали учні чернігівської школи №13, які виступили з патріотичним флешмобом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: