Завантаження ...
banner
banner

Поліція Чернігівщини шукає свідків смертельної ДТП

Поліція Чернігівщини шукає свідків смертельної ДТП фото

Поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина.

16 жовтня близько 18:15 водій автомобіля "RENAULT Megane", рухаючись в селі Топчіївка Чернігівського району від с. Олишівка до автодороги Київ –Чернігів – Нові Яриловичі, неподалік будинку №34 по вул. Нова, на заокругленні дороги, не впорався з керуванням та виїхав на праве узбіччя, де здійснив наїзд на придорожнє дерево.

Раніше ми писали: Смертельна ДТП на Чернігівщині.

В результаті ДТП пасажир вказаного автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Водій доставлений до лікарні.

Поліція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про обставини цієї події, прохання телефонувати за номерами: (0462)619-838 або 073-200-12-31.

Також поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди на трасі «Київ – Чернігів – Нові Яриловичі» поблизу села Сокирин, внаслідок якої загинула 41-річна мешканка цього села.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора близько 7-ї години ранку. На місце події прибула група реагування патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту.

Поліцейські встановили, що 46-річний водій легковика рухався в напрямку Чернігова та біля повороту на село Сокирин здійснив наїзд на пішохода, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: