Завантаження ...
banner

Місцева влада Ніжина узгодила алгоритм подолання надзвичайних ситуацій

Місцева влада Ніжина узгодила алгоритм подолання надзвичайних ситуацій фото

Начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування поліції Чернігівщини Анатолій Будьонний взяв участь в засіданні ТЕБ та НС Ніжинської міської ради. Учасники наради напрацювали алгоритм взаємодії на випадок виникнення надзвичайних і кризових ситуацій.

Начальник штабного підрозділу обласної поліції спільно з представниками місцевого самоврядування, комунальних служб та правоохоронних відомств Ніжина розглянули питання, що пов’язані з проходженням осінньо-зимового періоду, який цього року може бути непростим. Також присутні напрацювали конкретний план дій у разі виникнення різноманітних надзвичайних ситуацій в умовах збройної агресії рф.

 

– Забезпечення правопорядку та безпеки громадян – наш пріоритет. Мета сьогоднішньої зустрічі: укріпити нашу взаємодію та переконатися, що у нас наявні резерви, сили та засоби для надання якісних поліцейських послуг у будь-якій кризовій чи позаштатній ситуації. Лише завдяки злагодженій командній роботі ми зможемо чітко і ефективно виконувати завдання і успішно долати всі труднощі. Зі свого боку, поліція працює в посиленому режимі та цілодобово в бойовій готовності заради безпеки громадян, – сказав Анатолій Будьонний.

 

Враховуючи власний досвід роботи під час бойових дій та облоги Чернігова, полковник поліції дав корисні рекомендації службам та відомствам щодо роботи в умовах відсутності електрики, тепла та водопостачання. Адже атаки російських військ на об’єкти енергетичної безпеки можуть призвести до серйозних проблем у будь-якому куточку Чернігівщини.

Принагідно Анатолій Володимирович проінспектував роботу Ніжинського райвідділу поліції, зустрівся з керівництвом та особовим складом, перевірив стан укриття в підрозділі і забезпечення всім необхідним.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: