Завантаження ...
banner

На Чернігівщині у ДТП травмувалася дитина

На Чернігівщині у ДТП травмувалася дитина фото

26 жовтня, близько 14:00, години до поліції надійшла інформація, що на перехресті вулиць Київська-Ярмаркова у Прилуках водій легковика здійснив наїзд на 11-річну дівчинку.

Правоохоронці провели огляд місця події, склали схему дорожньо-транспортної пригоди, опитали учасників аварії, свідків та очевидців.

Поліцейські встановили, що 32-річний водій легкового автомобіля здійснив наїзд на 11-річну дівчинку, яка переходила проїжджу частину по неврегульованому пішохідному переходу. В наслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала тілесні ушкодження.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури відкрив провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.), карається штрафом, виправними роботами, арештом або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: