Завантаження ...
banner

Що обговорювали на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Що обговорювали на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради фото

Заслухавши інформацію начальника фінансового управління Ніжинської міської ради Людмили Писаренко, виконавчим комітетом схвалено звіт про виконання бюджету Ніжинської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року:

- по доходах в сумі 517 952,8 тис. грн, що складає 112,2% уточненого плану звітного періоду та на 83 069,0 тис. грн більше ніж за відповідний період 2021 року;

- по видатках в сумі 412 135,8 тис. грн, що складає 61% до уточненого річного плану та 74% плану звітного періоду.

Затверджено зміни до рішення Ніжинської міської ради «Про бюджет Ніжинської міської територіальної громади на 2022 рік:

- по результатах 9 місяців 2022 року перевиконано дохідну частину бюджету на суму 9 864 930,00 грн.

Затверджено черговий список громадян, яких буде відзначено з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України.

Розглянуто подання служби у справах дітей та опікунської ради Ніжинської міської ради, ухвалено відповідні рішення (з етичних норм цю інформацію не оприлюднюємо).

Ухвалено рішення про поповнення міського резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій:

- перерахування Фінансовим управлінням Ніжинської міської управлінню житлово – комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради за рахунок видатків на запобігання та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та стихійного лиха 650 000,00 грн. на придбання неелектричних побутових приладів (печі «Буржуйки»).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: