Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині ЛОР-відділення та очне об’єднають

У Ніжині ЛОР-відділення та очне об’єднають фото

Наразі тривають ремонтні роботи в середині приміщення. Вхід кожного відділення лікарні обладнано пандусами.

В приміщенні відділення тривають ремонтні роботи. Після закінчення ремонту частину приміщення, де раніше було відділення ЛОРу, переобладнають в неврологічне відділення (реабілітацію). ЛОР-відділення та очне об’єднають.

Крім того, НЦМЛ отримала лапароскопічну стійку для хірургічного відділення. Це сучасне діагностино-лікувальне обладнання, широко застосовується серед хірургів та включає в себе комплект обладнання, якого достатньо для проведення лапароскопічних операцій.

За допомогою даного обладання хірурги НЦМЛ зможуть удосконалити проведення хірургічних втручань, які уже проводяться у нашому закладі та освоїти нові методики в напрямку малоінвазивної хірургії.

Також, заклад отримав новий портативний УЗД - апарат, який дасть змогу проведення УЗД досліжень на більш високому рівні, в тому числі безпосередньо у відділенні біля ліжка тяжкого пацієнта.

Попередньо планується використання даного апарату в реанімаційному дослідженні. Дане обладнання було закуплено за кошти місцевого бюджету.

На сьогодні триває вивчення даного обладнання, в найближчі дні воно почне використовуваться у видділеннях по призначенню.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: