Завантаження ...
banner
banner

Болюча осінь 2022: Носівка втратила ще одного героя

Болюча осінь 2022: Носівка втратила ще одного героя фото

Ще у вересні цього року у зоні проведення бойових дій загинув носівчанин Олександр Ігорович Яницький. Про це повідомляє міська рада. Оскільки підтвердження особи загиблого потребувало молекулярно – генетичної експертизи, повідомлення надійшло лише зараз.

Всі до останнього сподівалися, але, на жаль, до 4 відділу Ніжинського РТЦК та СП м. Носівка надійшов документ — постанова про визнання тіла загиблого військовослужбовця Збройних Сил України як солдата Яницького Олександра Ігоровича.

Олександр Яницький, носівчанин, (23.12.1991 — 08.09.2022), був мобілізований 2 липня 2022 року, служив стрільцем-санітаром 1 десантно-штурмового взводу 9 десантно-штурмової роти, 3 десантно –штурмового батальйону, військової частини А0224 під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій загинув в районі населеного пункту Новомихайлівка, Донецької області, залишившись вірним присязі у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність у забезпеченні оборони України, захисту безпеки населення та інтереси держави у зв’язку з військовою агресією росії проти України.

cheline.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: