Завантаження ...
banner
banner

Росіяни продовжують обстрілювати прикордоння Чернігівщини

Росіяни продовжують обстрілювати прикордоння Чернігівщини фото

6 листопада, загарбники обстрілювали прикордоння деокупованих територій України із застосуванням БПЛА, мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися такі громади: Краснопільська, Хотінська, Ворожбянська, Білопільська, Середино-Будська, Новослобідська, громади Сумщини, Новгород-Сіверська та Чернігівщина. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Двічі за добу рашисти з боку населених пунктів попово-лежачі та зоря накривали територію Ворожбянської громади вогнем зі ствольної артилерії та РСЗВ. Загалом пролунало більше ніж сім десятків розривів снарядів. Унаслідок обстрілу одна цивільна особа від отриманих травм загинула на місці, ще одна отримала поранення.

По Середино-Будській громаді загарбники гатили зі ствольної та реактивної артилерії з боку населеного пункту зернове. Зафіксовано більше як десять вибухів. Унаслідок обстрілу пошкоджено будівлі приватного господарства.

Чотири артснаряди та вісім мін калібру 120 мм прилетіли на територію Новослобідської громади з району російського населеного пункту алєксєєвка.
Безпілотники загарбників скинули три вибухові пристрої на територію Краснопільської громади.

У другій половині дня на території Білопільської громади розірвалися десять мінометних мін. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту зоря.

Із району населеного пункту ніколаєво-дар’їно ствольна артилерія рашистів вистрелила більше ніж три десятки снарядів по території Хотінської громади.

Три міни калібру 120 мм, випущені ворогом зі сторони російського села погар, розірвалися на території Новгород-Сіверської громади.
Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: