Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині внаслідок ДТП двоє людей потрапили до реанімації

У Ніжині внаслідок ДТП двоє людей потрапили до реанімації фото

В автомобільних аваріях у Ніжині постраждалі отримали значні травми. Про обставини ДТП детальніше читайте у нашому матеріалі

Третього листопада у Ніжині, близько 14 год. відбулася дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждали водій та пасажирка автомобіля.

Про це MYNIZHYN.com повідомили у Ніжинському відділі поліції.

Деталі події

При під’їзді до м. Ніжин водій автомобіля Renault (житель Сумської області) не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням автомобіля і  здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із зустрічним автомобілем марки Skoda під керуванням чернігівця.

Під час ДТП тілесні ушкодження отримали водій та пасажирка автомобіля Renault, які в подальшому були госпіталізовані до реанімаційного відділення та палати інтенсивної терапії Ніжинської ЦМЛ.

Слідчим відділом Ніжинського РВП по даному факту порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України.

Також четвертого листопада, близько 19 год. відбулася дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждала велосипедистка.

У темну пору доби на одній із вулиць міста Ніжин водій автомобіля Renault (житель м. Ніжин) допустив наїзд на 64-річну велосипедистку, яка рухалася в попутному напрямку відносно автомобіля.

Постраждалу зі значними травмами доставлено на лікування до Ніжинської ЦМЛ.

Слідчим відділом Ніжинського РВП по даному факту порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України.

Фото ілюстроване

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: