Завантаження ...
banner

У Ніжині відбулась розважальна гра «Український ерудит» (Фото)

У Ніжині відбулась розважальна гра «Український ерудит» (Фото) фото

До Дня української писемності та мови у Ніжинському будинку дітей та юнацтва відбулась інтелектуально-розважальна гра «Український ерудит». Організатором заходу виступили Управління освіти та Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників.

До участі у грі долучилися педагогічні колективи усіх закладів загальної середньої освіти Ніжина. Цікавою і змістовною була гра: 15 команд протягом двох годин показували свою ерудованість та глибокі знання рідної мови, пройшовши всі 9 конкурсних етапів. Усі учасники заходу отримали безліч позитиву і чудових емоцій від сьогоднішньої інтелектуальної гри.

 

Напередодні Дня української писемності та мови вітаю вас з цим святом. Бажаю усім нам оберігати та розвивати українську мову, будувати незалежну, духовно вільну країну, виховувати гідних представників свого народу і пишатися своєю Батьківщиною. Та пам'ятайте що мова це наша зброя», – звернувся до усіх присутніх заступник міського голови Сергій Смага.

 
Усі команди були відзначені Подяками Управління освіти та подарунками від Благодійного фонду «Копиця». А творчі номери усім присутнім подарували вихованці Будинку дітей та юнацтва.

Такі заходи, як сьогоднішній, ще раз нагадують, що нам випало складне і відповідальне завдання – відродити українську мову, українську державність, націю.

Наша мова – це наша зброя. І ми повинні твердо усвідомити, що це – наш святий обов’язок, і за нас цього ніхто не зробить.

За матеріалами Ніжинська міська рада

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: