Завантаження ...
banner
banner

У райдержадміністрації обговорили питання організації осіннього призову та проведення місцевих виборів

9 вересня перший заступник голови районної держадміністрації Сергій Батрак провів семінар-нараду голів селищної, сільських рад Ніжинського району. Участь у роботі взяли голова районної ради Олег Бузун

9 вересня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак провів семінар-нараду голів селищної, сільських рад Ніжинського району. Участь у роботі взяли голова районної ради Олег Бузун, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Про організацію проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань восени 2015 року інформував військовий комісар Ніжинського ОМВК Володимир Якущенко. Він вкотре наголосив, що військовозобов’язані, які будуть призвані на строкову службу, не будуть направлятись в зону АТО, а проходитимуть службу в Чернігівській, Київській, Житомирській, Миколаївській областях в основному на посадах водіїв.
 
Військовий комісар закликав керівників територіальних громад до співпраці щодо виконання планових завдань призову та проведенню роз’яснювальної роботи на місцях. За словами першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Батрака посадові особи місцевого самоврядування повинні сприяти проведенню осіннього призову в районі.

У виступі начальника відділу ведення Державного реєстру виборців Ліни Діденко мова йшла про підготовку та проведення в районі місцевих виборів 25 жовтня 2015 року та їх основні організаційні заходи.
 
Про діяльність Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та види правової допомоги інформував Олександр Старчак, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Ніжинського Центру з надання безоплатної вторинної допомоги.
 
На завершення наради перед присутніми виступила заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, яка ознайомила з підготовкою в районі заходів до Дня визволення Ніжинщини від нацистських загарбників, а також звернулась до селищного, сільських голів з проханням активізувати роботу по виконанню Закону України про декомунізацію та вчасне інформування про її результати.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: