Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині не встановлюватимуть новорічну ялинку

У Ніжині не встановлюватимуть новорічну ялинку фото

Війна змінила життя кожного українця і розділила його на "до" та "після". До улюбленого свята Нового року залишилося зовсім трохи, але його святкування не на часі...Актуальна зараз боротьба за нашу незалежність і нашу державу.

Як же ялинка?

Зазвичай у цей період починалася підготовка до святкових заходів. Але зараз вже відомо, що традиційної новорічної ялинки в центрі Чернігова та святкових локацій цьогоріч не буде. 

До теми: Без ялинки та новорічного містечка: у Чернігові не планують ніяких заходів на Новий рік

У Ніжині також не буде зеленої святкової красуні через кляту війну!...

Про це повідомив очільник міста - Олександр Кодола:

Ми радилися з командою з цього приводу. І вважаємо, що сьогодні ялинку недоцільно ставити. В країні війна, а Чернігівщина – прикордонна область. Тим більше, треба розуміти: якщо встановимо ялинку, то доведеться якусь ілюмінацію, підсвітку робити. А в нас нині проблеми з електроенергією, аварійні відключення постійні. Тому це не святково.

У нас велика штучна ялинка. Я ще нардепом подарував її місту. І її щороку ставили в Ніжині. Але ж на встановлення теж потрібні витрати – на монтаж, потім демонтаж, витрати пального, зусилля комунальних підприємств. І якісь елементи новорічного декору щороку потребують оновлення. Тому гроші на це вирішили не витрачати, краще направимо їх на підтримку Збройних Сил України вже в листопаді- грудні цього року. А Новий рік і всі свята відзначимо на достойному рівні вже після нашої Перемоги. 

Діток, звісно, вітатимемо з новорічними святами. Продумаємо програму – чи в садочках, чи в інших закладах. Це однозначно. Щороку місто виділяє кошти на закупівлю новорічних подарунків для великої категорії дітей. Це тисячі дітей, які потребують підтримки дорослих.

Від редакції:

Але ми вистоїмо і буде в нас ще багато новорічниї ялинок і різдвяних, казкових святкувань і неодмінно - свято нашої Перемоги!

Фото з архіву

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: