Завантаження ...
banner
banner

Державна служба охорони запрошує дітей взяти участь у конкурсі дитячої творчості

З метою формування позитивного іміджу правоохоронних органів та популяризації професії міліціонера охорони керівництвом Департаменту Державної служби охорони ініційоване проведення конкурсу дитячої творчості

З метою формування позитивного іміджу правоохоронних органів та популяризації професії міліціонера охорони керівництвом Департаменту Державної служби охорони при МВС України ініційоване проведення конкурсу дитячої творчості на найкращий малюнок з тематики діяльності ДСО.

«Державна служба охорони у нашому житті» - саме під такою назвою стартував конкурс дитячої творчості на кращий малюнок з тематики ДСО. Умови конкурсу прості - участь можуть взяти всі учні Чернігівської області віком до 12 років. Для участі в конкурсі необхідно до 26 жовтня надіслати до Управління Державної служби охорони при УМВС України в Чернігівській області (14021 м.Чернігів, вул. Івана Франка, 4а) малюнки форматом А4, додавши до кожного інформацію про автора (ПІБ, вік, місце навчання та проживання, контактний телефон батьків чи вчителів).
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: